Escalop de porc cu ciuperci

Postat pe: 23-04-2016
(0)

Ingrediente

1 bucata cotlet de porc dezosat ( cam 600-700 gr)
250 gr ciuperci taiate
1 catel mare de usturoi
sare
piper
1 lingurita rasa patrunjel uscat
1 lingurita boia de ardei dulce
150-200 gr rosii decojite
faina
2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Spalam bucata de carne, o tamponam cu un servetel apoi o taiem felii potrivit de subtiri.
Le batem putin cu ciocanul de snitele, apoi le condimentam cu sare si piper.
Intr-o tigaie incingem uleiul, curatam usturoiul, il taiem feliute si ii dam drumul in tigaie.
Cand s-a rumenit il scoatem cu o paleta, trecem bucatile de carne prin faina, scuturam excesul si le punem la rumenit.
Le intoarcem pe toate partile, spalam ciupercile si le adaugam peste.
Turnam o cana si 1/2 apa, presaram sare, piper si patrunjelul uscat.
Acoperim cu un capac, dam focul potrivit si lasam sa scada.
Rosiile cu tot cu sucul lor le dam prin blender.
Verificam carnea daca este patrunsa sau mai este necesar sa punem apa, si daca este bine facuta adaugam rosiile pasate si boiaua de ardei.
Mai dam cateva clocote cat sa se lege sosul timp in care amestecam usor.
Se serveste cald cu garnitura dorita, noi am ales orezul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Escalop de porc cu ciuperci