Carnea degresata se da prin masina de tocat si se framanta cu apa, dupa care se aseaza la rece 12-24 ore. Carnea grasa se taie in bucati de 50-100gr si se sareaza, dupa care se da impreuna cu tocatura de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga condimente, putina apa si se framanta. Se umplu intestine de oaie subtiri care au fost afumate si fierte 15 minute in prealabil.
Prajiti in ulei sau fierti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO cioba de fasale dreasa cu smantana, deasa, satioasa si foarte buna.
Ciorba ardeleneasca de fasole boabeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii