Costita de Porc cu Orez, la Cuptor

Complexitate
redusa
Costita de Porc cu Orez, la Cuptor

Ingrediente

  • -4- 6 felii subtiri de costita de porc proaspata
  • -ulei
  • -1 ½ cani orez
  • -5- 6 catei de usturoi, tocati marunt
  • -1 ceapa, tocata marunt
  • -500 g ciuperci pleurotus, feliate
  • -2 ardei verzi, taiati fideluta
  • -1 ardei galben / portocaliu, taiat fideluta
  • -1 ardei rosu, taiat fideluta
  • -1 cana lapte
  • -2 1/3 cani apa
  • -1 lingurita sare
  • -1 lingurita condiment pentru carne de porc
  • -½ lingurita piper, proaspat macinat
  • -pentru servit, patrunjel verde, tocat marunt

Mod de preparare

Rumeniti feliile de costita in uleiul incins, pe ambele parti, la foc potrivit.
Separat, combinati intr-un bol mai mare restul ingredientelor, mai putin patrunjelul verde.
Turnati intr-un vas termorezistent uns cu ulei (32x22x5 cm).
Asezati deasupra bucatile de costita prajita.
Acoperiti lejer cu folie de aluminiu.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 55 min, la 175 grade sau pana ce carnea este facuta.

Serviti presarat cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Cele mai apreciate rețete
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
3
Carte de bucate

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
4
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Gogosari in Sos de Mustar
5
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Parteneri
Prăjitură cu fructul dragonului
Bucataras.RO

Prăjitură cu fructul dragonului

Este pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...

Prăjitură cu fructul dragonului
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Culinar.RO

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute