Intr-o tigaie de teflon prajim putin carnatii (2-3min.). Se poate si fara a fi prajiti ... dar mie mi-au placut mai mult asa putin parpaliti
Amestecam intr-un castron, smantana ,oul, sare piper si condimentele. Omogenizam bine.
Luam un vas, care merge la cuptor, il ungem si tapetam cu pesmet.
Punem orezul si il intindem bine, pe toata suprafata tavii. Asezam si carnatii, apoi conopida, turnam sosul de smantana iar la sfarsit punem si cascavalul ras.
Dam la cuptor pentru 20-25mim.
Se poate face si cu carne tocata (vita, porc, pui), pe care o calim inainte de a o pune in tava. Se pot adauga in compozitie si ceapa, ardei , rosii, morcov, fiecare pune ce-i place.
Se serveste atat calda cat si rece, cu o salata de rosii si castraveti.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii