Conopida se fierbe in apa cu sare si apoi se lasa sa se raceasca.
Carnea tocata se pregateste astfel:
- intr-o tigaie se caleste ceapa in uleiul incins
- se adauga carnea tocata se inabuse apoi se adauga sosul de rosii si o cana de apa
- se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
- se lasa pana carnea e gatita.
Intr-un vas pentru cuptor se pune un strat de conopida un strat de carne, se termina cu un strat de conopida peste care se pun ouale batute cu smantana.
Dupa aproximativ 20 de minute se pune deasupra si cascavalul ras.
Se da la cuptor aproximativ 40 de minute.
Se serveste calda ca atare.
E buna si rece.
Pofta buna.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii