Ciuperci umplute cu carne

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

4 ciuperci mari
200-300 grcarne tocata de vaca(pui)
1 ou
sos de rosii
patrunjel
oregan
parmezan (sau cascaval ras)
usturoi
ulei de masline(floarea-soarelui)
sare
piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine , se scobesc putin daca sunt mai groase, se separa piciorul si se taie impreuna totul marunt. Se pune intr-un castron impreuna cu carnea tocata, patrunjelul si usturoiul tocat , oul, sare si piper (daca dorim). Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se pune o lingurita sos de rosii deasupra , se presara parmezan sau cascaval , se presara oregan si patrunjel, se pune o lingura de ulei pe fiecare ciuperca si se dau la cuptorul incalzit bine.

In 20-30 minute sunt deja gata.

Se poate servi ca aperitiv sau felul doi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta64
•  06.03.2009 17:45:02

Ma bucur mult Cristina22 ca ai avut cu ea succes la examen ...si ca ti-a placut asa mult.

cristina22
•  05.03.2009 22:22:29

O reteta "Exceptionala" eu am preparato pentru examen si am luat 10. Am facuto cu carne de pui dar pe care am inabusito umpic sa fiu sigura ca se patrunde bine. Este delicioasa :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute cu carne