Ciulama de pasare

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 pui mare
3 cepe
3 linguri unt
3 linguri faina
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se prepara din pui, gaina, etc. Se taie pasarea bucati, se pune la fiert cu apa rece, cit sa o acopere si sare. Se ia spuma si se adauga ceapa intreaga: cind carnea este bine fiarta, se prepara sosul alb. In untul topit se adauga faina, se amesteca bine fara sa se rumeneasca. Se stinge apoi cu zeama in care a fiert puiul, strecurata si limpezita. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare, se adauga bucatile de carne.
Se serveste imediat cu bucatele de unt pe deasupra si cu mamaliguta calda. Daca nu se poate servi imediat, se pastreaza in baia de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciulama de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

simenemarieta
•  16.08.2015 14:17:24

Eu stiam ca se pune si lapte

luisa_17sel
•  07.07.2008 01:11:38

este una dintre macarurile mele preferate!! ii o mancare f. delicioasa!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciulama de pasare