Ciolan in sos de vin cu mustar

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 ciolan de porc
2 cani mustar
1 cana zahar
2 cani coca cola
2 cani supa de pui (apa + cub)
1 1/2 cana vin alb
4 catei de usturoi taiati in sferturi pe lungime
1/2 pachet de unt/margarina
Sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h
Se impaneaza bine ciolanul cu usturoiul. Se amesteca toate ingredientele intr-o cratita, se pune capacul si se lasa la foc foarte mic (120°C) 5 ore in cuptor. Rastimp mai punem sos pe ciolan. Dupa cele 5 ore ciolanul arata caramelizat, se serveste pe pat de varza rosie scazuta sau cu cartofi natur/piure. Sosul se serveste separat, eventual ingrosat cu o mana de malai!
Se poate decora cu felii intregi de ananas. Merge si alaturi de struguri murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciolan in sos de vin cu mustar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  17.01.2009 20:03:52

O reteta grozav de buna !
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan in sos de vin cu mustar