Ingrediente
● 1 ciolan de porc |
● 2 cani mustar |
● 1 cana zahar |
● 2 cani coca cola |
● 2 cani supa de pui (apa + cub) |
● 1 1/2 cana vin alb |
● 4 catei de usturoi taiati in sferturi pe lungime |
● 1/2 pachet de unt/margarina |
● Sare si piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
4h
Se impaneaza bine ciolanul cu usturoiul. Se amesteca toate ingredientele intr-o cratita, se pune capacul si se lasa la foc foarte mic (120°C) 5 ore in cuptor. Rastimp mai punem sos pe ciolan. Dupa cele 5 ore ciolanul arata caramelizat, se serveste pe pat de varza rosie scazuta sau cu cartofi natur/piure. Sosul se serveste separat, eventual ingrosat cu o mana de malai!
Se poate decora cu felii intregi de ananas. Merge si alaturi de struguri murati. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciolan in sos de vin cu mustar" nu uita sa ii faci un review.
Se poate decora cu felii intregi de ananas. Merge si alaturi de struguri murati. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciolan in sos de vin cu mustar" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 17.01.2009 20:03:52
O reteta grozav de buna !
Felicitari!