Ciolan in sos de vin cu mustar

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 ciolan de porc
2 cani mustar
1 cana zahar
2 cani coca cola
2 cani supa de pui (apa + cub)
1 1/2 cana vin alb
4 catei de usturoi taiati in sferturi pe lungime
1/2 pachet de unt/margarina
Sare si piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

4h
Se impaneaza bine ciolanul cu usturoiul. Se amesteca toate ingredientele intr-o cratita, se pune capacul si se lasa la foc foarte mic (120°C) 5 ore in cuptor. Rastimp mai punem sos pe ciolan. Dupa cele 5 ore ciolanul arata caramelizat, se serveste pe pat de varza rosie scazuta sau cu cartofi natur/piure. Sosul se serveste separat, eventual ingrosat cu o mana de malai!
Se poate decora cu felii intregi de ananas. Merge si alaturi de struguri murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciolan in sos de vin cu mustar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  17.01.2009 20:03:52

O reteta grozav de buna !
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan in sos de vin cu mustar