Ingrediente
● 1 ciolan de porc |
● 2 cani mustar |
● 1 cana zahar |
● 2 cani coca cola |
● 2 cani supa de pui (apa + cub) |
● 1 1/2 cana vin alb |
● 4 catei de usturoi taiati in sferturi pe lungime |
● 1/2 pachet de unt/margarina |
● Sare si piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
4h
Se impaneaza bine ciolanul cu usturoiul. Se amesteca toate ingredientele intr-o cratita, se pune capacul si se lasa la foc foarte mic (120°C) 5 ore in cuptor. Rastimp mai punem sos pe ciolan. Dupa cele 5 ore ciolanul arata caramelizat, se serveste pe pat de varza rosie scazuta sau cu cartofi natur/piure. Sosul se serveste separat, eventual ingrosat cu o mana de malai!
Se poate decora cu felii intregi de ananas. Merge si alaturi de struguri murati. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciolan in sos de vin cu mustar" nu uita sa ii faci un review.
Se poate decora cu felii intregi de ananas. Merge si alaturi de struguri murati. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciolan in sos de vin cu mustar" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Drob Pascal
Tort Iepuras
Carnati in sos de ceapa si ardei
Cozonac cu fistic si ciocolata
Tarta cu jambon si icre negre
Brownies cu unt de arahide
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Drob de pui cu leurda
Friptura de miel cu cartofi si ghimbir
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Lasagna dulce, cu branza si visine
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: rocsi
-
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Usor de gatit / Autor: madi_marin
-
Brownies cu unt de arahide
Retete preferate / Autor: madi_marin
-
Tarta cu jambon si icre negre
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Cozonac cu fistic si ciocolata
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany
-
Carnati in sos de ceapa si ardei
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 17.01.2009 20:03:52
O reteta grozav de buna !
Felicitari!