Ciocanele de Pui in Bere

Postat pe: 05-12-2010
(0)

Ingrediente

1kg ciocanele pui
vegeta
1 doza bere indiferent ca si marca (mai putin timisoreana)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se iau ciocanelele, se cresteaza pe o parte si pe alta. Pe fiecare parte se presara vegeta din belsug. Se aseaza intr-o oala exact ca si sarmalutele, se adauga doza de bere dupa care se pune la un foc relativ mediu.

Berea se va ingrosa, ramanand doar un sos magnific peste ciocanele. Se cauta carnea daca e fiarta.
Se poate servi langa un delicios piure cu niste castraveti murati sau gogosari murati. O reteta minunata. Pofta mare!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciocanele de Pui in Bere" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciocanele de Pui in Bere