Ciocanele de Pui in Bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg ciocanele pui
  • -vegeta
  • -1 doza bere indiferent ca si marca (mai putin timisoreana)

Mod de preparare

Se iau ciocanelele, se cresteaza pe o parte si pe alta. Pe fiecare parte se presara vegeta din belsug. Se aseaza intr-o oala exact ca si sarmalutele, se adauga doza de bere dupa care se pune la un foc relativ mediu.

Berea se va ingrosa, ramanand doar un sos magnific peste ciocanele. Se cauta carnea daca e fiarta.
Se poate servi langa un delicios piure cu niste castraveti murati sau gogosari murati. O reteta minunata. Pofta mare!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc