Se iau ciocanelele, se cresteaza pe o parte si pe alta. Pe fiecare parte se presara vegeta din belsug. Se aseaza intr-o oala exact ca si sarmalutele, se adauga doza de bere dupa care se pune la un foc relativ mediu.
Berea se va ingrosa, ramanand doar un sos magnific peste ciocanele. Se cauta carnea daca e fiarta.
Se poate servi langa un delicios piure cu niste castraveti murati sau gogosari murati. O reteta minunata. Pofta mare!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust,,Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" ,, Am eu un cufar fermecat -cu condimente DeliKat "' ,...
Ciorba de burta cu legumeDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii