Ingrediente
● 500 gr carne tocata |
● o ceapa tocata |
● 2 catei de usturoi tocati |
● 600 gr fasole boabe fiarta |
● 250 suc de rosii |
● o lingura pasta de tomate |
● 1 lingurita praf de chili ( paprika iute) - sau dupa gust |
● 1 lingurita plina cu paprika dulce |
● 1 lingurita plina praf de chimen |
● sare, piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se serveste cu salata verde/ varza alba tocata marunt, o lingura de smantana si cascaval ras, si rosii tocate bucatele mici. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chili con carne" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 06.07.2011 12:23:04
Am mancat si eu chilli con carne, dar diferenta a facut-o faptul ca la ingredientele de mai sus s-au mai adaugat boabe de porumb. Pot sa spun ca este delicios!!!!
• 07.05.2010 15:36:22
a iesit SUPERB! am pus si ardei ca sa nu se supere nimeni :))
Multumesc
• 07.05.2010 11:28:52
retete originala imi pare cunoscuta mai ales ca am mancat chili con carne facuta de bucatar si nu avea ardei dar intr-adevar avea fasole rosie. ii zice chilli pentru ca e picanta, e de la ardeiul iute din cate mi s-a explicat mie
E o reteta delicioasa am sa o incerc azi, multumesc
• 06.03.2010 06:40:22
tati mancarea asta nu se face in nici un caz cu pasta de tomati...se folosesc rosii la conserva taiate cubulete..+ ca reteta ta are multe lipsuri .. supa de vita ardeu rosu gras etc... " chile " este denumirea unui soi de ardei deci daca vrei un chili adevarat folosesti si niste kapia mai iuti si ardei iute rosu dar si verde pentru design ...se pune o lingurita de zahar si 2 cubulete de ciocolata minim 75% cacao pentru consistenta si gust ...se mai pune porumb de preferinta congelat ( are timp sa fiarba si e mult mai gustos ) ...si faolea rosie nu alba..eu am luat azi din carefura ...bonduelle..arata excelent
daca stii sa faci mancarea asta o sa vezi k e demential de buna si necesita timp nu 30 min si complexitate redusa
se serveste cu : ardeu gras rosu si verde ...si gorgonzola ( merge bine rau )
Pofta buna si succesc...
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 18.05.2012 19:26:16
:))) slimx a pus puctul pe i la aceasta reteta! E o mancare mexicana, englezii se dau in vant dupa ea si pot sa zice ca e delicioasa, mai ales cand cai o cratia de 20 l odata! dar chili este un soi ed ardei iute care este foarte mic, il poti creste siin casa in ghiveci, iar cand e rosu se face acelasi lucru : se ususca si se farama sau se face pudra=boia de ardei iute! Trebuie sa zic ca in general e ft picanta mancarea asta, ed aceea unele restaurente pun in paranteze daca o au la meniu: medium,mild, hot- depinde de intensitatea iuteli :)) ca si curry de altfel :))