Carnea de curcan tocata, am amestecat-o cu 2-3 catei de usturoi dati prin presa, cartoful razuit, oul intreg si piinea muiata stoarsa si data prin masina de tocat sau robot. Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.
Brinza (eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smintina degresata.
Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de brinza. Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.
Cind sunt gata chiftelutele, se pot servi cu sote de legume.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii