Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge si se trece prin masina de tocat.
Separat, se fierbe orezul, adaugand ceapa si morcovul intregi.
Dupa ce s-a fiert orezul, se scot legumele si se scurge bine orezul.
Peste acesta se pune pieptul de pui tocat, galbenusurile si albusurile batute spuma. Se amesteca bine si se potriveste de sare.
Se modeleaza chiftelute, in mijlocul carora se pune un cub de cascaval. Se trec prin pesmet si se rumenesc in ulei bine incins.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii