Chiftele umplute cu legume ... in sos

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne tocata
cartof taiat bucati si fiert
dovlecel cuburi fiert
ciuperci crude taiate marunt
mozzarella cubuletze
sos de rosii
condimente pt carne : usturoi, piper, boia iute, marar ce mai vreti voi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
carnea tocata se amesteca cu condimentele apoi se ia o bucata se intinde in palma se aseaza pe ea cite o bucata de cartofm de brinza, dovlecel, ciuperca ... se inchide chifteaua un jurul lor si se aseza in tava de sticla... cind sunt toate facute se dau la cuptor la foc mare pina se rumenesc putin ( s eusuca mai bine) , apoi se toarna peste ele sucul de rosii lungit cu apa si putin ulei ... se poate face sos de rosii din rosii proaspete sau de la cutie/ borcan ... nu conteaza ...

Se sareaza si se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu.. la foc mare . Cind sosul a mai scazut putin si chiftelele sunt gata ...

Acum se rastoarna restul de cartofi, dovlecei, ciuperci ... ramase de la umplutura ... si care fiind fierte deja nu se pun in sos de la inceput ... se mai lasa la cuptor neacoperite sa se "imprieteneasca " intre ele ...

Se pune la sfirsit in sos frunza de dafin ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele umplute cu legume ... in sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

eli
•  08.11.2007 20:14:00

arata bine dar,nu stiu unde sa caut reteta.Eu sunt incepatoare asa ca imi cer scuze.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele umplute cu legume ... in sos