Chiftele cu mazare

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

150-200 gr carne tocata vita, porc ,pui
1 ou
1 lingura ulei
usturoi
sos de rosii
mazare din conserva sau congelata
patrunjel, marar
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se amesteca bine carnea tocata cu usturoiul tocat marunt (sau praf), patrunjel daca doriti, sare, piper si oul, se fac mici perisoare.

Intr-o cratita punem o lingura ulei si un catel de usturoi taiat in doua , il rumenim sa-i dea gust putin la ulei, apoi scoatem usturoiul si punem sosul de rosii.

Adaugam si apa (sau supa de zarzavat ), asa incat sa avem un sos mai sutbirel. Dam intr-un clocot si apoi punem chiftelele crude inauntru, lasam sa fiarba circa 5 minute si apoi adaugam mazarea cu putin din sosul in care a fost conservata.

Daca dorim punem si putina verdeata, patrunjel, marar.

Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea si mazarea sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele cu mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele cu mazare