Ceafa de Porc la Tigaie cu Ciuperci

Postat pe: 10-05-2011
(0)

Ingrediente

4 felii ceafa de porc
10 ciuperci champignon
5 felii lamaie
200 gr iaurt
4 catei usturoi
verdeata
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Am condimentat ceafa de porc cu sare, piper, boia iute, cimbru si le-am lasat la macerat aproximativ 3 ore. Nu am putut sa le las peste noapte pentru ca am fi murit de foame

Am incins tigaia de teflon si am adaugat ceafa de porc condimentata in tigaie. Am lasat 5 minute pe o parte si 5 minute pe alta parte.

Am scos ceafa de porc pe o farfurie. In tigaia in care am pregatit carnea am pus ciupercile taiate felii. Focul pentru ciuperci trebuie sa fie mai mare ca sa nu-si lase apa, ci doar sa se rumeneasca. In plus au preluat si din sosul pe care carnea si l-a lasat in tigaie.

Am scos ciupercile si le-am pus langa ceafa de porc, pe pat de felii de lamaie.
Pentru carne am pregatit si un sos din iaurt facut la tara, la Nucsoara cu usturoi pisat. Am turnat din acest sos peste ceafa de porc trasa la tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ceafa de Porc la Tigaie cu Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ceafa de Porc la Tigaie cu Ciuperci