Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura

Postat pe: 17-08-2016
(0)

Ingrediente

2 cartofi mari
200 gr cascaval
200 gr branza sarata
100 gr branza de burduf
o jumatate de piept de pui
4 felii de rasol afumat de porc
2 oua si 100 gr de smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se taie cartofii in felii subtiri, iar carnea in cuburi mici.

Intr-un vas de cuptor, se asaza cate un strat de cartofi, unul de branza (sarata, de burduf si casacval) si unul de carne (de pui si afuamtura).

Se toarna jumatate din cantitatea de ou batut cu smantana si se continua aseazarea ingredientelor in straturi, peste care se toarna restul compozitiei de ou cu smantana.

Se da vasul la cuptor pentru 60-70 de minte, la o temperatura de 180 grade.

Se servesc calzi! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura