Am fiert cartofii in coaja, si ouale. Dupa ce s-au racit am pus intr-o tava termorezistenta bucati de unt apoi am taiat cartofi felii subtiri si am acoperit tot fundul vasului. Deasupra am pus ouale taiate si ele felii si deasupra lor am pus din nou bucati de unt si smantana din loc in loc si am sarat. Am asezat apoi un strat de carnati afumati ( de casa) si din nou un strat de cartofi felii subtiri, din loc in loc deasupra lor am pus unt si smantana din nou si am dat la cuptor pana au prins o culoare maronie deasupra. Se servesc asa cum sant sau cu castraveti murati
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii