Intr-o tigaie punem uleiul, adaugam crenvursti taiati, punem mazarea, morcovi si lasam pe foc 3-4 min.
Separat intr-un vas amestecam oul, smantana , maioneza, mirodeniile, sare si piper.
Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor.
Asezam un strat de cartofi, apoi amestecul de legume si crenvursti, jumatate din sosul de smantana, din nou cartofi si la sfarsit turnam sosul ramas .
Preparatul se da la cuptor pentru 30-35 min.
Eu am pus si cascaval ras, cu 10min.inainte de a fi gata.
Am servit cu salata de rosii.
Se poate servi ca fel unic de mancare insotit de o salata de rosii si castraveti, sau poate fii un aperitiv.
Se poate servi ca fel unic de mancare insotit de o salata de rosii si castraveti, sau poate fii un aperitiv.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii