Carne Vita cu Bere Neagra (Reteta Irlandeza)

Postat pe: 13-03-2011
(0)

Ingrediente

1300 kg carne vita (taiata cubulete)
4 linguri ulei
2 cepe tocate
1 lingurita cu varf de faina
500 ml bere neagra (o doza, o sticla)
3 morcovi potriviti taiati felii
marar
1 frunza dafin
1 catel usturoi pisat
300 ml supa de pui sau vita
1 lingura pasta tomate
sare dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Intr-o cratita, se caleste carnea pana isi schimba culoarea, dupa care o scoti pe o farfurie. Adaug ceapa in cratita si o calesc si pe ea 10 min., adaug carnea in cratita pun lingurita de faina o amestec 1-2 min, adaug berea neagra, morcovii feliati, catelul de usturoi zdrobit, supa si pasta de rosii, sare dupa gust, si las sa dea cateva clocote, apoi o dau la coptor la foc moderat (140-150gr) pana scade zeama si fierbe carnea.

Foarte gustoasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne Vita cu Bere Neagra ( Irlandeza)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne Vita cu Bere Neagra (Reteta Irlandeza)