Carne tocata cu garnitura de morcovi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

750 g carne tocata
1 ceapa
1 bucata paine
Sare, piper , boia
Patrunjel verde
2 linguri mustar
1 morcov mare
400 ml supa in care va fierbe morcovul
1 lingurita faina
Ulei sau untura

Mod de preparare

Se inmoaie painea in apa rece , se taie ceapa in cubulete. Carnea tocata se amesteca cu din ceapa, painea stoarsa, un ou mare, sare, si piper.
Apoi ii dati forma ovala si o puneti in tava unsa cu ulei sau untura . Pt. crusta se toaca patrunjel care se amesteca cu restul de ceapa toccata si mustarul, se unge suprafata carnii si se lasa la cuptor 45 min dupa care adaugam 250 ml apa in tava si se mai lasa 15 min.
Intre timp se fierbe morcovul taiat rondele .
Pt. sos se incinge uleiul, se adauga faina , putina boia apoi supa in care a fiert morcovul si zeama lasata de carne iar la urma smantana si sare , piper dupa gust.


Carnea se serveste cu garniture de morcovi si sos la care putem adauga si cartofi nature.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne tocata cu garnitura de morcovi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne tocata cu garnitura de morcovi