Ingrediente
● Pt 2 persoane |
● Sos- 150g smantana |
● 1 lingura de maioneza |
● 1 lingurita sau mai mult(dupa preferinte) de boia |
● un sfert de lamaie |
● 500g piept de pui |
● 500g cartofi |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Se pune pe foc o oala in care se adauga toate ingredientele pt sos si se amesteca regulat timp de 5 minute. Intre timp se pune pieptul de pui pe gratarul incins si se scoate de pe gratar imediat dupa ce sa rumenit bine. In cuptor se pun cartofi taiati cubulete si se tin acolo aprox. 30 de minute . Dupa ce s-a facut pieptul de pui se taie cubulete si se pune in sosul cald alaturi de cartofi copti.
Se serveste in La Fondue dar daca nu aveti asa ceva in farfuri joase este de asemenea OK. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne la gratar cu cartofi copti in sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Se serveste in La Fondue dar daca nu aveti asa ceva in farfuri joase este de asemenea OK. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne la gratar cu cartofi copti in sos picant" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany