Carne la gratar cu cartofi copti in sos picant

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pt 2 persoane
Sos- 150g smantana
1 lingura de maioneza
1 lingurita sau mai mult(dupa preferinte) de boia
un sfert de lamaie
500g piept de pui
500g cartofi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pune pe foc o oala in care se adauga toate ingredientele pt sos si se amesteca regulat timp de 5 minute. Intre timp se pune pieptul de pui pe gratarul incins si se scoate de pe gratar imediat dupa ce sa rumenit bine. In cuptor se pun cartofi taiati cubulete si se tin acolo aprox. 30 de minute . Dupa ce s-a facut pieptul de pui se taie cubulete si se pune in sosul cald alaturi de cartofi copti.
Se serveste in La Fondue dar daca nu aveti asa ceva in farfuri joase este de asemenea OK.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne la gratar cu cartofi copti in sos picant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne la gratar cu cartofi copti in sos picant