Carne de vita cu mazare si ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

500 g carne de vita
200 g ciuperci din conserva
200 g mazare congelata
100 ml vin rosu
200 ml supa de legume (cub knorr+apa)
1 ceapa taiata marunt
3 catei de usturoi taiati marunt
2 linguri amidon (sau faina)
4 linguri ulei
1 lingura zahar
sare, piper, maghiran , marar

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea).

Separat amestecam amidonul , zaharul, vinul , zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa.

Cand carnea este aproape fiarta , adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin , potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min.

La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de vita cu mazare si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jouliette
•  01.03.2011 20:32:58

Foarte buna reteta abea am terminat de mancat, extraordinar, nota 10. Felicitari!!!

ip09
•  09.01.2011 17:15:34

Dar am pus ciuperci proaspete.

ip09
•  09.01.2011 17:14:55

Am încercat-o, e foarte bună!

amagiliana
•  21.10.2009 14:58:54

e buna reteta. timp de preparare cam lung datorita carnii de vita dar e gustoasa.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de vita cu mazare si ciuperci