Carne de vita cu mazare si ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

500 g carne de vita
200 g ciuperci din conserva
200 g mazare congelata
100 ml vin rosu
200 ml supa de legume (cub knorr+apa)
1 ceapa taiata marunt
3 catei de usturoi taiati marunt
2 linguri amidon (sau faina)
4 linguri ulei
1 lingura zahar
sare, piper, maghiran , marar

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea).

Separat amestecam amidonul , zaharul, vinul , zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa.

Cand carnea este aproape fiarta , adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin , potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min.

La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de vita cu mazare si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jouliette
•  01.03.2011 20:32:58

Foarte buna reteta abea am terminat de mancat, extraordinar, nota 10. Felicitari!!!

ip09
•  09.01.2011 17:15:34

Dar am pus ciuperci proaspete.

ip09
•  09.01.2011 17:14:55

Am încercat-o, e foarte bună!

amagiliana
•  21.10.2009 14:58:54

e buna reteta. timp de preparare cam lung datorita carnii de vita dar e gustoasa.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de vita cu mazare si ciuperci