Ingrediente
● 1 kg carne de porc taiata bucati |
● 4 catei de usturoi |
● 1 lingura de ulei |
● 1 ceapa |
● 50 g unt |
● 1/2 pahar de smantana |
● 1/2 pahar de vin alb de masa |
● 1 lamaie |
● 2 linguri de mustar |
● 1,5 linguri de condiment pizza |
● piper negru macinat |
● 1-1,5 linguri boabe piper negru pisat |
Mod de preparare
Cateii de usturoi se curata si se piseaza. Condimentele, mustarul si uleiul se amesteca bine. Pe carne se presara sare, piper si usturoi si se unge pe toate partile cu amestecul de mai sus. Ceapa taiata marunt se rumeneste in unt, se adauga vinul alb de masa, 1-1,5 linguri de boabe de piper negru pisat si se amesteca fara intrerupere, dupa ce cca 1/3 din sos se evapora se adauga sare, smantana si se amesteca in continuare pana se omogenizeaza capatand o consistenta cremoasa. Carnea se frige timp de 90-100 minute si se intoarce des.
Se mai poate adauga putina sare si putin suc de lamaie in sos. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne de Porc in Sos de Piper" nu uita sa ii faci un review.
Se mai poate adauga putina sare si putin suc de lamaie in sos. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne de Porc in Sos de Piper" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 30.08.2013 19:17:04
in primul rand reteta e scrisa alandala...fara o ordine
al doilea rand, complexitate as zice medie
al treilea rand "-1 kg carne de porc taiata bucati!", adica ???!!!
nu mai enumerez dar continui: amestecul de mustar siii...restul...nu se pune peste carnea deja fripta? daca ungi carnea cu amestecul nu se imprastie in tigaia cu ulei?
cum se serveste? ca sos pur si simplu sau cu inca ceva?