Carne de Porc in Sos de Piper

Postat pe: 02-05-2011
(1)

Ingrediente

1 kg carne de porc taiata bucati
4 catei de usturoi
1 lingura de ulei
1 ceapa
50 g unt
1/2 pahar de smantana
1/2 pahar de vin alb de masa
1 lamaie
2 linguri de mustar
1,5 linguri de condiment pizza
piper negru macinat
1-1,5 linguri boabe piper negru pisat

Mod de preparare

Cateii de usturoi se curata si se piseaza. Condimentele, mustarul si uleiul se amesteca bine. Pe carne se presara sare, piper si usturoi si se unge pe toate partile cu amestecul de mai sus. Ceapa taiata marunt se rumeneste in unt, se adauga vinul alb de masa, 1-1,5 linguri de boabe de piper negru pisat si se amesteca fara intrerupere, dupa ce cca 1/3 din sos se evapora se adauga sare, smantana si se amesteca in continuare pana se omogenizeaza capatand o consistenta cremoasa. Carnea se frige timp de 90-100 minute si se intoarce des.
Se mai poate adauga putina sare si putin suc de lamaie in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Porc in Sos de Piper" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

solitar63
•  30.08.2013 19:17:04

in primul rand reteta e scrisa alandala...fara o ordine
al doilea rand, complexitate as zice medie
al treilea rand "-1 kg carne de porc taiata bucati!", adica ???!!!
nu mai enumerez dar continui: amestecul de mustar siii...restul...nu se pune peste carnea deja fripta? daca ungi carnea cu amestecul nu se imprastie in tigaia cu ulei?
cum se serveste? ca sos pur si simplu sau cu inca ceva?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Porc in Sos de Piper