Carne de porc cu sos de castraveti

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg de carne de porc
2 cepe
250 ml vin( eu am pus alb demisec)
150 ml suc de rosii
4-5 castraveti( marisori)
100 ml smantana
1 lingura mustar
1 lingura ulei pt calit ceapa
sare
piper

Mod de preparare

1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.Am tinut-o pana s-a evaporat apa.
2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil)
3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti.

Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul.

Se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna




Am mancat-o cu paste. Merge si cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de porc cu sos de castraveti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sperdea_nicu
•  04.02.2010 16:33:33

o idee excelenta...am plecat la cumparaturi!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de porc cu sos de castraveti