Carne de porc cu sos de castraveti

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg de carne de porc
2 cepe
250 ml vin( eu am pus alb demisec)
150 ml suc de rosii
4-5 castraveti( marisori)
100 ml smantana
1 lingura mustar
1 lingura ulei pt calit ceapa
sare
piper

Mod de preparare

1. Am taiat ceapa marunt si am calit-o intr-o tigaie teflon cu doar o lingura de ulei si o cescuta de apa.Am tinut-o pana s-a evaporat apa.
2. Castravetii i-am taiat fideluta( ca pe morcovii pt. ciorba cand ii tai cu cutituil)
3. Carnea taiata felii de cca 1,5 cm am pus-o intr-o tigaie mai mare teflon si am rumenit-o pe ambele parti.

Cand s-a rumenit carnea: Se pun peste carne ceapa calita, castravetii si mustarul amestecat cu sucul de rosii si vinul.

Se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand carnea s-a patruns si sosul s-a ingrosat am pus smantana si am mai lasat sa fiarba 2 min impreuna




Am mancat-o cu paste. Merge si cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de porc cu sos de castraveti" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sperdea_nicu
•  04.02.2010 16:33:33

o idee excelenta...am plecat la cumparaturi!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de porc cu sos de castraveti