Carne de pasare cu smantana si ceapa

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 g carne de pasare tocata
2 felii piine
4 linguri lapte
3 oua
1 lingura smintina
sare
piper
2 cepe rosii
usturoi
2 linguri faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc. Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cand s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de pasare cu smantana si ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bitch1994
•  07.06.2010 14:44:13

cruta mie mea placut recomand

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de pasare cu smantana si ceapa