Ingrediente
● 500 g carne de pasare tocata |
● 2 felii piine |
● 4 linguri lapte |
● 3 oua |
● 1 lingura smintina |
● sare |
● piper |
● 2 cepe rosii |
● usturoi |
● 2 linguri faina |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc. Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cand s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne de pasare cu smantana si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carne de pasare cu smantana si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 07.06.2010 14:44:13
cruta mie mea placut recomand