Carne de pasare cu smantana si ceapa

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 g carne de pasare tocata
2 felii piine
4 linguri lapte
3 oua
1 lingura smintina
sare
piper
2 cepe rosii
usturoi
2 linguri faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc. Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cand s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de pasare cu smantana si ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bitch1994
•  07.06.2010 14:44:13

cruta mie mea placut recomand

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de pasare cu smantana si ceapa