Carne de Iepure cu Sos de Rosii

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 kg de carne de iepure
1l suc de rosii
1 ceapa
un pahar de vin alb
o lamaie
putin unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala bine carnea de iepure si se pune in apa rece cu sucu de la o lamaie lasandu-se cam o ora. Se pune in oala carnea adaugand un pahar de vin alb si amestecand, astfel incat carnea sa arunce toate bucatele de osisoare. Cand a scazut aproape tot vinul se ia carnea si se pune in farfurie.

Se spala oala si se pune putin ulei, jumatate de ceapa taiata marunt si carnea care am pregatito mai devreme, punand-o pe foc si amestecand pana ce ceapa se inmoaie si carnea devine usor aurie.

Apoi scoatem carnea si adaugam sucul de rosii lasand sa fiarba pana acesta incepe sa se ingroase. Adaugam carnea de iepure si lasam sa fiarba inca putin.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Iepure cu Sos de Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

hojbotanicolae
•  29.01.2010 08:17:02

nemaipomenit excelent...fara cuvinte....

LORY
•  28.02.2008 16:20:44

felicitari foarte buna reteta ta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Iepure cu Sos de Rosii