Carne alla pizzaiolla

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un piept de pui
condimente(am pus busuioc uscat,origano,sare,piper)
o cescuta vin alb
un pahar apa
un pic ulei masline
masline
rosii proaspete sau cele la cutie
un catel usturoi
3-4 felii mozzarella

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Am taiat felii pieptul,am pus uleiul in tigaie,dupa usturoiul taiat marunt,am pus carnea;am rumenit-o foarte putin pe o parte si pe alta cat sa-si schimbe culoarea,am adaugat apa,vinul condimentele si am lasat la fiert pana scade apa si se coace bine carnea.
Cand carnea e aproape gata,punem feliile de branza,maslinele si rosiile deasupra,punem capac si mai lasam pana se topeste branza.Am servit cu tortellini

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne alla pizzaiolla" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne alla pizzaiolla