Carnati oltenesti

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne de vita 1 kg
carne de porc 1 kg
usturoi 30 g
piper 5 g
maghiran 2 g
sare
mate de oaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa pentru a fi cat mai subtire, iar carnea de porc se toaca cu satarul. Se amesteca cele doua tocaturi, se pun condimentele si mujdeiul de usturoi. Se pune sare dupa gust. Se umplu matele, se lasa sa se zvante, iar apoi se pun carnatii intr-o afumatoare la un fum cald timp de 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Carnati oltenesti" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la admin

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati oltenesti