Carnati oltenesti

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

carne de vita 1 kg
carne de porc 1 kg
usturoi 30 g
piper 5 g
maghiran 2 g
sare
mate de oaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa pentru a fi cat mai subtire, iar carnea de porc se toaca cu satarul. Se amesteca cele doua tocaturi, se pun condimentele si mujdeiul de usturoi. Se pune sare dupa gust. Se umplu matele, se lasa sa se zvante, iar apoi se pun carnatii intr-o afumatoare la un fum cald timp de 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carnati oltenesti" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

rentzo
•  08.09.2009 13:32:29

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian ...calvet.calvet@yahoo.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati oltenesti