Carnati de Casa Speciali

Postat pe: 27-01-2012
(1)

Ingrediente

5 kg carne de porc (carne de lucru)
10 oua
10 cepe
400 ml smantana
500 gr ficat de porc
sare, piper macinat dupa gust
mate de porc subtiri
150 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Carnea se da prin masina de tocat, folosind sita mare. Ficatul se taie bucatele micute cu cutitul. Carnea tocata se amesteca cu ficatul, ceapa prajita, dar scursa de ulei, ouale, smantana, sarea si piperul. Condimentele se pun dupa gust.

Se omogenizeaza compozitia si se introduce in matele de porc cu ajutorul unui tub de umplut mate. La capete se leaga cu ata. Atentie: Compozitia nu trebuie indesata in mate, trebuie lasat si putin aer in interior.
Carnatii se pun la fiert in apa aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert putin se scot pe ceva de lemn si se lasa la racit.

Acestia se pun la fum timp de 5 zile cate o ora pe zi. Se pot lasa la fum dupa preferita mai mult sau mai putin.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carnati de Casa Speciali" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  06.03.2013 10:43:58

Mai mult decat interesanta aceasta reteta .Cred ca merita sa o punem in lucru.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati de Casa Speciali