Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Carnea se da prin masina de tocat, folosind sita mare. Ficatul se taie bucatele micute cu cutitul. Carnea tocata se amesteca cu ficatul, ceapa prajita, dar scursa de ulei, ouale, smantana, sarea si piperul. Condimentele se pun dupa gust.
Se omogenizeaza compozitia si se introduce in matele de porc cu ajutorul unui tub de umplut mate. La capete se leaga cu ata. Atentie: Compozitia nu trebuie indesata in mate, trebuie lasat si putin aer in interior.
Carnatii se pun la fiert in apa aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert putin se scot pe ceva de lemn si se lasa la racit.
Acestia se pun la fum timp de 5 zile cate o ora pe zi. Se pot lasa la fum dupa preferita mai mult sau mai putin.
Pofta buna!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii