Carnea o macinam cu masina de tocat avand ciurul mai mare (marimea Cool.
Intr-o craticioara punem cca 1/2 litru apa sa se infierbinte si punem in el cca 200 gr sare sa se topeasca , adaugam tot aici piper macinat cca. 20gr, si boia cam 3 maini bune si omogenizam totul.
Se toarna peste carnea tocata si se framanta bine, se adauga usturoi pisat dupa gustul fiecaruia si se framanta in continuare. Se mai potriveste de sare, piper daca mai e nevoie si se umple apoi cu carnatarul in intestine.
Se inteapa pe alocuri cu un ac sa nu crape intestinul, se rasuceste din juma in juma de metru si se aseaza pe scandurase mai inguste si se pun la zvantat la rece pana a doua zi.
A doua zi se pun carnatii la afumat in afumatoare.
Se pot servi prajiti ori neafumati ori afumati cu pasta de hrean si maioneza sau cu mustar.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii
Mihai Belciu • 04 Iulie 2022, 10:28 Normal că nu există comentarii, dacă rețeta este făcută cu unitatea de măsură 3 mâini bune de boia!!! Nu mai încurcați lumea, ori faceți ceva corespunzător și calificat, ori mai bine renunțați!!!