Carnati cu Sos de Ardei si Ceapa

Postat pe: 19-12-2014
(0)

Ingrediente

8 carnati
2 ardei rosii, taiati fideluta
1 ardei verde, taiat fideluta
2-3 cepe, feliate
400 g rosii cherry in bulion
ulei masline
1-2 catei de usturoi, tocati marunt
1 pahar vin alb
sare
piper, proaspat macinat
ulei

Mod de preparare

Intepati carnatii cu o furculita si prajiti-i scurt in putin ulei. Scoateti din vas si lasati in asteptare.

Prajiti scurt usturoiul in grasimea ramasa, avand grija sa nu se arda.

Adaugati ceapa, ardeii si caliti in continuare cca 5 min sau pana ce legumele incep usor sa se inmoaie.

Puneti vinul, rosiile cu sucul lor cu tot si putina sare si piper. Omogenizati.

Lasati sa fiarba, aproximativ 15-20 min, la foc mic sau pana ce legumele sunt facute si sosul scazut si ingrosat.

Repuneti carnatii in vas cat sa se incalzeasca si sa se intrepatrunde aromele.

La sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.

Serviti cat este cald, cel mai bine cu paine proaspata, facuta in casa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carnati cu Sos de Ardei si Ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati cu Sos de Ardei si Ceapa