Intepati carnatii cu o furculita si prajiti-i scurt in putin ulei. Scoateti din vas si lasati in asteptare.
Prajiti scurt usturoiul in grasimea ramasa, avand grija sa nu se arda.
Adaugati ceapa, ardeii si caliti in continuare cca 5 min sau pana ce legumele incep usor sa se inmoaie.
Puneti vinul, rosiile cu sucul lor cu tot si putina sare si piper. Omogenizati.
Lasati sa fiarba, aproximativ 15-20 min, la foc mic sau pana ce legumele sunt facute si sosul scazut si ingrosat.
Repuneti carnatii in vas cat sa se incalzeasca si sa se intrepatrunde aromele.
La sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.
Serviti cat este cald, cel mai bine cu paine proaspata, facuta in casa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii