Carnati cu Ardei si Cartofi

Postat pe: 10-11-2014
(0)

Ingrediente

carnati de porc, proaspeti
3- 4 cartofi, taiati cuburi mari
2 ardei colorati, taiati bucatele
sare
piper, proaspat macinat
ulei

Mod de preparare

Prajiti carnatii intr-o tigaie antiaderenta cu capac, la foc mare, pana se rumenesc bine, intorcandu-i mereu.
* Daca carnatii sunt grasi, nu folositi ulei. Daca carnatii nu sunt grasi, prajiti-i in putin ulei incins.
Scoatet-i din tigaie si lasati in asteptare.

Puneti cubuletele de cartofi in zeama lasata de carnati si dunstuiti pana devin translucizi si prind putina culoare, amestecand mereu. Turnati o cana de apa si lasati acoperit, la la foc potrivit, cca 10 min sau pana ce cartofii incep sa se inmoaie.

Adaugati ardeii si fierbeti in continuare doar pana ce cartofii sunt aproape facuti; daca ardeii raman putin crocanti, cu atat mai bine.

Verificati ca in vas sa fie suficient lichid cat sa nu se arda legumele, dar acesta sa se transforme pana la sfarsit intr-un sos mai gros.

Adaugati carnatii prajiti si lasati acoperit inca 5- 10 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce cartofii sunt facuti.

Spre sfarsit condimentati cu sare si piper, dupa gust.

Serviti cat este cald, portionand in farfurie legumele cu putin sos si cate un carnat prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carnati cu Ardei si Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carnati cu Ardei si Cartofi