Caprioara cu ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carne de caprioara 1 kg
zarzavat de supa 200 g
ceapa 150 g
faina 50 g
ulei 150 g
bulion de tomate 50 g
ciuperci 750 g
vin 100 ml
piper 1 g
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:40min
Dupa ce a fost marinata, carnea de caprioara se taie bucati si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, zarzavatul de supa dat pe razatoare si faina, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul peste carne si se lasa sa fiarba in continuare. Ciupercile se taie felii, se calesc in ulei si se adauga la carne, cu care se mai fierb 60 min. La sfarsit se adauga vinul, se potriveste gustul cu sare si se mai da un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Caprioara cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Caprioara cu ciuperci