Se caleste carnea tocata cu ceapa pana se evapora lichidul pe care-l lasa carnea;Se adauga usturoiul,patrunjelul,piperul,sarea.
Se adauga apoi cele 2 linguri de faina de porumb dizolvate in lapte.Se mai lasa putin pe foc.
Se umplu clatitele cu amestecul rezultat.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPuiul are la baza marinarea cu iaurt. Aromele de astazi sunt fresh si reconfortante. Menta, lamaia, oregano si uleiul de...
Pui in stil mediteraneanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii