Ficatul spalat bine si taiat bucatele se pune la fiert in apa cu sare. Cand este gata, se scoate, se lasa la racit, apoi se da prin masina de tocat.
Separat, intr-un vas se pune putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt. Apoi, se adauga ficatul tocat, carnea tocata, precum si feliile de paine inmuiate in lapte si scurse bine. Se amesteca totul, formandu-se o pasta, apoi se pune pe foc pt. aprox. 10 minute.
Se da la o parte, lasand sa se raceasca, se adauga ouale si se potriveste de sare si piper. Se amesteca bine totul, dupa care se aseaza compozitia intr-o tava unsa cu unt si se la cuptor la foc domol pana se patrunde bine carnea.
Se serveste fierbinte, cu sos bechamel.
Aceasta budinca se poate face si cu ficatei de pui si carne tocata de pasare.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii