Budinca cu piept de gaina

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 piept de gaina
miez de franzela muiat in lapte
6 oua
pesmet
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se da prin masina un piept de gaina crud la care se adauga miez de franzela muiat in lapte, stors bine si framintat, galbenusurile bine frecate cu sare, o lingura de unt topit. Se amesteca totul pina se face ca o pasta. Se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor pina compozitia devine uniforma. Se potriveste de sare. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, iar deasupra se pun bucati mici de unt. Se coace la foc potrivit.
Se serveste cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca cu piept de gaina" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

care_sistems
•  09.01.2009 01:02:58

stiu eu ce a iesit...o cocoloasa de paine cu gust de gaina...iar daca ai si un caine de rasa nu-ti pare rau...decat daca o refuza si el!

delya_gabriela
•  14.08.2008 09:45:33

tocmai am facut reteta...e la cuptor acum. Sa vedem ce iese, desi nu e specificat cat timp trebuie sa o las sa se coaca.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca cu piept de gaina