Se da prin masina un piept de gaina crud la care se adauga miez de franzela muiat in lapte, stors bine si framintat, galbenusurile bine frecate cu sare, o lingura de unt topit. Se amesteca totul pina se face ca o pasta. Se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor pina compozitia devine uniforma. Se potriveste de sare. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, iar deasupra se pun bucati mici de unt. Se coace la foc potrivit.
Se serveste cu sos de ciuperci

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii