Se taie morcovii rondele. Ceapa si usturoiul se taie felii. Baconul se taie fasii. Carnea se taie cubulete. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste baconul, apoi se scoate. Carnea se prajeste in uleiul ramas. Se adauga bulionul si se stinge cu vin, supa si coniac. Se adauga rozmarinul, foile de dafin, morcovii, ceapa, usturoiul.
Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se inabuse 2 1/2 - 3 ore la foc mijlociu. Se amesteca untul cu faina si se inglobeaza in sos. Se mai lasa sa fiarba 10 min. Fara capac.
Pe Boeuf Bouguignon se presara patrunjel.
Se serveste cu piureu de cartofi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii