Boeuf Bourguignon

Postat pe: 23-03-2011
(0)

Ingrediente

500 g morcovi
300 g ceapa
3 catei de usturoi
100 g bacon
2 linguri ulei de masline
800 g carne de vitel
3 linguri bulion
500 ml vin rosu
125 ml supa de vita
20 ml coniac
1 fir de rozmarin
2 foi de dafin
40 g unt
3 linguri faina
1 legatura patrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare

Se taie morcovii rondele. Ceapa si usturoiul se taie felii. Baconul se taie fasii. Carnea se taie cubulete. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste baconul, apoi se scoate. Carnea se prajeste in uleiul ramas. Se adauga bulionul si se stinge cu vin, supa si coniac. Se adauga rozmarinul, foile de dafin, morcovii, ceapa, usturoiul.

Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se inabuse 2 1/2 - 3 ore la foc mijlociu. Se amesteca untul cu faina si se inglobeaza in sos. Se mai lasa sa fiarba 10 min. Fara capac.

Pe Boeuf Bouguignon se presara patrunjel.
Se serveste cu piureu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Boeuf Bourguignon" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Boeuf Bourguignon