Ingrediente
● 250g pulpa de vita tocata |
● un galbenus de ou |
● un ou fietr tare 2-3 castraveti acrii in otet |
● sare |
● piper |
● boia iute sau dulce |
● dupa preferinte |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Carenea cruda , oul fiert si maruntit, castravetii, sarea piperul si boiaua se amesteca bine impreuna. Se formeaza un bulgaras din toata compozitia, se pune pe o farfurie si deaspupra se pune galbenusul crud. Cand se serveste se adauga galbenusul in biftec si se amesteca bine.
Se mananca cu paine prajita. Carnea de vita nu trebuie sa contina grasime deloc. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biftec tartar" nu uita sa ii faci un review.
Se mananca cu paine prajita. Carnea de vita nu trebuie sa contina grasime deloc. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biftec tartar" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
mindrasleni
• 03.08.2009 13:45:04
buna reteta la casa omului,dar aceasta reteta e departe de a fi cea adevarata.reteta e mult mai complexa.nu stiu cine a trimis aceasta reteta ,dar e pe langa bucatarie.
djprometeu
• 11.02.2009 16:20:50
si se mai poate face din muschi de manzat care este mult mai fraged decat pulpa si are o aroma putin mai puternica.
djprometeu
• 11.02.2009 16:19:31
foarte buna reteta asta la casa omului. se mai poate asezona cu mustar, ketchup, sos de soia, patrunjel tocat.
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 11.02.2011 18:51:15
am o intrebare :se pune doar albusul de a oul fiert?