Biftec tartar

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

250g pulpa de vita tocata
un galbenus de ou
un ou fietr tare 2-3 castraveti acrii in otet
sare
piper
boia iute sau dulce
dupa preferinte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Carenea cruda , oul fiert si maruntit, castravetii, sarea piperul si boiaua se amesteca bine impreuna. Se formeaza un bulgaras din toata compozitia, se pune pe o farfurie si deaspupra se pune galbenusul crud. Cand se serveste se adauga galbenusul in biftec si se amesteca bine.
Se mananca cu paine prajita. Carnea de vita nu trebuie sa contina grasime deloc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biftec tartar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jojo
•  11.02.2011 18:51:15

am o intrebare :se pune doar albusul de a oul fiert?

mindrasleni
•  03.08.2009 13:45:04

buna reteta la casa omului,dar aceasta reteta e departe de a fi cea adevarata.reteta e mult mai complexa.nu stiu cine a trimis aceasta reteta ,dar e pe langa bucatarie.

djprometeu
•  11.02.2009 16:20:50

si se mai poate face din muschi de manzat care este mult mai fraged decat pulpa si are o aroma putin mai puternica.

djprometeu
•  11.02.2009 16:19:31

foarte buna reteta asta la casa omului. se mai poate asezona cu mustar, ketchup, sos de soia, patrunjel tocat.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biftec tartar