Ardei Umpluti (II)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

9-10 ardei
1 kg carne tocata
o cana cu orez
un morcov
o ceapa
pasta de tomate (cata doriti)
sare
delikat
piper
boia

Mod de preparare

Se taie capacul ardeilor si scot samburii.

Jumatate din ceapa se taie marunt si se pune intr-o cratita la calit in putin ulei, apoi dupa ce a devenit putin sticloasa se pune la calit si morcovul ras prin razatoarea cea mai mica. Dupa ce sunt calite se i-au de pe foc si in cratita se pune cealalta jumatate de ceapa taiat marunt, carnea tocata, orezul, apoi se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust.

Cu aceasta compozitie umplem ardeii si ii asezam pe toti "in picioare" intr-o oala.

Facem un amestec de pasta de tomate cu apa si turnam peste ardei cat sa-i acopere. Punem o farfurie intoarsa peste ei, apoi punem capacul oalei, si ii punem la foc mediu pentru circa 30-40 min.

Dupa ce sunt gata fierti luam oala si o punem intr-o patura si lasam asa cam o ora (la dostonit).

Noi ii servim cu smantana si cu pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei Umpluti (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  08.10.2011 11:33:53

imi pare rau ca nu am vazut pana acum comentariul tau, sincera sa fiu nu prea stiu cum este sa nu ai pe langa casa ingredientele noastre romanesti dar, daca tot iti este pofta cumpara-ti din aia rosii din supermaket-uri

mirelaoscarsson
•  26.08.2011 18:39:33

ce pacat ca aici unde sunt eu nu gasesc ardei grasi ca acasa :C

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei Umpluti (II)