Unghiile le mai parjolim odata la flacara de la aragaz, le curatam bine si le spalam apoi. Dupa aceste operatii, taiem unghiile pe lungime (doar pielea), si apoi le punem la fiert. Adaugam in apa sare, legumele, frunzele de dafi si zeama de la lamaia stoarsa.
Se fierb pana se desprind usor oasele. Se scot din apa, se scot oasele mai mari ca sa pastreze cat de cat forma si se lasa la racit. Se sareaza, pipereaza dupa care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se pot servi cu garnitura de orez sau cartofi pai.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii