Se pune pe folie fileul de peste, se sareaza si se pipereaza, apoi se pune mararul uscat( totul dupa preferinta). Morcovii si pastarnacul se curata, se spala si se taie felii groase. Se aseaza pe langa peste.
Ceapa se taie feliute subtiri, se aseaza si ea peste si pe langa peste dupa care se stropeste din abundenta cu lamaie. Se inchide folia bine de tot ca sa nu iasa sucul afara si se pune pe gratar. Se intoarce odata in timpul coptului.
Se scoate apoi din folie, se pune pe un platou sau in farfurie si se serveste. Maioneza se amesteca cu usturoiul tocat marunt ( pisat) si cu mararul si se pune peste peshte.
Am mai facut si halibut pe langa ton, l-am facut exact la fel (au fost preferinte, . . . . asa e cu familie mare).
"Retete de suflet" Aceasta placinta este numai buna de pus la pachet, acum ca tot incepe scoala sau chiar la...
Aperitiv placinta melc cu pesto si branza fetaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii