Intr-un castron se amesteca uleiul de masline cu zeama si coaja de lamaie. Adaugam sare si piper si usturoiul dat pe razatoarea fina.
Punem carnea de peste in acest amestec si acoperim bine cu marinada. Lasam cel putin 2 ore la rece pentru a se patrunde bine. Eu la-m lasat cam 6 ore. Poate e cam mult, poate nu, mie mi-a placut la final.
Se scoate inainte de a fi prajit pe gratar sau gril si se sterge de surplusul de ulei, usturoi si coaja de lamaie rasa, altfel se vor arde pe gratar.
Se prajesc pe gril cam 2 min pe o parte si 2 pe alta, la foc mediu. Se misca la un minut, pentru a schimba directia dungilor de gril ramase la final.
Carnea trebuie sa ramana rozalie la mijloc. Daca va fi facut prea tare, carnea va deveni seaca, deoarece este un peste care nu are grasime.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii