Aluatul:
Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea.
Incorporam faina treptat, amestecam bine si vom obtine o bila de aluat omogen.
Il punem in folie de bucatarie si il dam la frigider cat pregatim restul ingredientelor.
Umplutura:
Tonul il scurgem de ulei, il punem intr-un bol si il faramitam usor cu mana.
Tocam patrunjelul verde, il amestecam cu tonul, presaram sare si piper.
Scoatem aluatul din frigider, il punem intr-o forma de tarta pe care o tapetam inainte cu hartie de copt.
Intindem aluatul spre margini cu ajutorul degetelor, facand si o mica bordura pe margini.
Il intepam cu furculita, turnam umplutura de ton si o nivelam.
Feliem mozzarella si asezam deasupra, iar peste punem feliute de masline.
Presaram ierburi de provence peste tarta.
O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste deasupra.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin la racorit si servim. Este de preferat sa o mancati calda!
Pofta buna!
De 3 ori delicioasa!
Prajitura cu ciocolata, branza dulce si fructe de padureDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii