Supa Rece de Pepene cu Creveti

Complexitate
redusa
Supa Rece de Pepene cu Creveti

Ingrediente

  • 500g de pepene rosu
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 100g de gambas
  • 1 catel mare de usturoi
  • chili in pudra sau ardei iute uscat
  • sare
  • cateva frunze de menta
  • cateva cuburi de gheata (facultativ)

Mod de preparare

Taiam pepenele, scoatem samburii. Punem in blender bucatile de pepene, asezonam, adaugam uleiul si mixam totul. Dam supa la frigider acoperita cu un film alimentar daca nu o servim imediat.

Incingem o tigaie sau la plancha si asezam crevetile cateva minute impreuna cu usturoiul taiat marunt. Adaugam sarea si pudra de chili.

Servim supa rece (adaugam cuburi de gheata) in farfurii adanci si asezam pe mijlocul lor crevetile. Decoram cu frunze de menta.

Pofta buna!

p. s. Daca serviti supa imediat, pregatiti-o cu pepene de la frigider, iar crevetile frigeti-le in ultimul moment.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc