 
		
	Taiam pepenele, scoatem samburii. Punem in blender bucatile de pepene, asezonam, adaugam uleiul si mixam totul. Dam supa la frigider acoperita cu un film alimentar daca nu o servim imediat.
Incingem o tigaie sau la plancha si asezam crevetile cateva minute impreuna cu usturoiul taiat marunt. Adaugam sarea si pudra de chili.
Servim supa rece (adaugam cuburi de gheata) in farfurii adanci si asezam pe mijlocul lor crevetile. Decoram cu frunze de menta.
Pofta buna!
 p. s. Daca serviti supa imediat, pregatiti-o cu pepene de la frigider, iar crevetile frigeti-le in ultimul moment. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii