Stiuca se curata de piele. Carnea se scoate cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat.
Toci cepele (sau prazul si ceapa) si le pui la calit intr-o tigaie, in putin ulei de masline. Adaugi ciupercutele tocate, pui sare si piper si continui calirea, apoi dai deoparte si lasi putin la racorit. Treci totul prin masina de tocat si adaugi peste carnea stiucii. Mai pui feliile de paine stoarse foarte bine, ouale. Amesteca bine si condimenteaza cu sare si piper dupa gustul tau.
Umple pielea stiucii cu compozitie, apoi arata-ti maiestria in manuirea acului, cosand cu grija pentru ca umplutura sa nu se imprastie.
Intr-o tava toarna apa, vinul, otetul, adauga cimbrul si foile de dafin. Pune stiuca si da tava in cuptorul preincalzit, la foc moderat, cca. 25 minute. Inainte de a fi gata se da focul mai tare ca sa prinda putina crusta.
Lasi sa se raceasca bine in zeama in care a fiert. Scoti stiuca si o tai felii. Aranjezi pe un platou si servesti rece impreuna cu felii de lamaie, maioneza sau salata.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor Reteta de preparare a papanasilor
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii