Stiuca in sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca de 1 kg
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 1telina
  • 1pahar de vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • pt sos:
  • patrunjel
  • 150g ansoa sarate
  • 150 g capere
  • ulei de masline

Mod de preparare

Curatati pestele, se spala intr-un jet de apa rece.
Se fierbe carnea in apa, vin,legumele, cateva boabe de piper si sare

Se pregateste sosul :
Se toaca marunt caperele, patrunjelul si ansoa(dezosate si desarate) si amestecati cu ulei .cand stiuca a fiert , se dezoseaza foarte usor si puneti carnea intr-un vas rezistent la foc.

Turnati sosul peste peste si lasati-l sa stea putin (daca este posibil peste noapte la frigider), asfel incat sa-si lase aromele in sos.

Se serveste cu mamaliguta proaspata sau taiata felii si coapta la grill.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate