Curatati pestele, se spala intr-un jet de apa rece.
Se fierbe carnea in apa, vin,legumele, cateva boabe de piper si sare
Se pregateste sosul :
Se toaca marunt caperele, patrunjelul si ansoa(dezosate si desarate) si amestecati cu ulei .cand stiuca a fiert , se dezoseaza foarte usor si puneti carnea intr-un vas rezistent la foc.
Turnati sosul peste peste si lasati-l sa stea putin (daca este posibil peste noapte la frigider), asfel incat sa-si lase aromele in sos.
Se serveste cu mamaliguta proaspata sau taiata felii si coapta la grill.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu