Stiuca in sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca de 1 kg
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 1telina
  • 1pahar de vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • pt sos:
  • patrunjel
  • 150g ansoa sarate
  • 150 g capere
  • ulei de masline

Mod de preparare

Curatati pestele, se spala intr-un jet de apa rece.
Se fierbe carnea in apa, vin,legumele, cateva boabe de piper si sare

Se pregateste sosul :
Se toaca marunt caperele, patrunjelul si ansoa(dezosate si desarate) si amestecati cu ulei .cand stiuca a fiert , se dezoseaza foarte usor si puneti carnea intr-un vas rezistent la foc.

Turnati sosul peste peste si lasati-l sa stea putin (daca este posibil peste noapte la frigider), asfel incat sa-si lase aromele in sos.

Se serveste cu mamaliguta proaspata sau taiata felii si coapta la grill.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici