Se pune spanacul la fiert cateva min si se scurge bine. Se incinge cuptorul la 180 grade. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se asaza spanacul la fund pestele deasupra. Peste combinatie se toarna uleiul de masline si smantana.
Se condimenteza cu sare, piper, cimbru si se adauga usturoiul taiat felii. Deasupra se razuieste telemea/cas sau parmezan si se baga in cuptor pt 25 de minute.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii