Intai pregatim "glazura" pentru somon. Un grapefruit si jumatate se storc, iar sucul obtinut se fierbe impreuna cu ardeiul taiat cat mai marunt si cu zaharul, timp de 15 minute. Obtinem astfel un amestec de consistenta glazurii.
Somonul se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. O parte din glazura obtinuta anterior o folosim pentru a unge somonul, care se da apoi la cuptor. Peste restul de glazura se adauga feliile decojite de la grapefruitul ramas si se fierbe inca 12 minute, pana obtinem un sos.
Se serveste cu garnitura de orez.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii