Somon Cheescake

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Somon Cheescake

Ingrediente

  • blat
  • pesmet din crutoane 200 gr
  • unt (80% grasime) 100 gr
  • crema
  • cas 200 gr
  • smantana 2 linguri
  • ceapa 1 buc
  • somon afumat 200 g
  • coaja si zeama 1/2 lime
  • marar 1/4 legatura
  • sare
  • piper alb
  • decor
  • ou fiert tare
  • castravete 1/4 buc
  • 1 felie de somon

Mod de preparare

- se taie si se prajesc cubulete de paine pentru crutoanele care vor fi apoi maruntite in robot;
- se topeste untul, se aseaza pesmetul obtinut intr-o forma cu margini detasabile sau intr-un inel, se toarna untul topit si se preseaza; se lasa la racit in frigider;

- se blendeaza bucata de cas cu smantana;
- se toaca marunt ceapa, feliile de somon afumat, se rade coaja unei 1/2 limete si se stoarce zeama ei; se amesteca si se adauga marar tocat fin, se potriveste de sare si piper;

- se toarna aceasta compozitie deasupra blatului de pesmet si se lasa peste noapte la racit;
- se orneaza potrivit cu gusturile gazdei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate