Somon Cheescake

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Somon Cheescake

Ingrediente

  • blat
  • pesmet din crutoane 200 gr
  • unt (80% grasime) 100 gr
  • crema
  • cas 200 gr
  • smantana 2 linguri
  • ceapa 1 buc
  • somon afumat 200 g
  • coaja si zeama 1/2 lime
  • marar 1/4 legatura
  • sare
  • piper alb
  • decor
  • ou fiert tare
  • castravete 1/4 buc
  • 1 felie de somon

Mod de preparare

- se taie si se prajesc cubulete de paine pentru crutoanele care vor fi apoi maruntite in robot;
- se topeste untul, se aseaza pesmetul obtinut intr-o forma cu margini detasabile sau intr-un inel, se toarna untul topit si se preseaza; se lasa la racit in frigider;

- se blendeaza bucata de cas cu smantana;
- se toaca marunt ceapa, feliile de somon afumat, se rade coaja unei 1/2 limete si se stoarce zeama ei; se amesteca si se adauga marar tocat fin, se potriveste de sare si piper;

- se toarna aceasta compozitie deasupra blatului de pesmet si se lasa peste noapte la racit;
- se orneaza potrivit cu gusturile gazdei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Chiftelute de dovlecei cu quinoa
Bucataras.RO

Chiftelute de dovlecei cu quinoa

Piata e plina de dovlecei si trebuie sa profitam de ei. Ii putem face pane, umpluti , supa/ciorba , ghiveci dar eu va propun...

Chiftelute de dovlecei cu quinoa
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)