Scoici, surimi si peste in sos de vin

Postat pe: 27-08-2019
(0)

Ingrediente

carne de scoici 200 g,
batoane de surimi 200 g,
file de peste 200 g,
vin alb demisec 250 ml,
unt 100 g,
capere 3 linguri,
sos de soia,
usturoi 2 catei,
smantana de gatit 200 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

10min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Scoici, surimi si peste in sos de vin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Scoici, surimi si peste in sos de vin